Over Eppo Karsijns Media

afbEppo Karsijns media is een bedrijf dat zich bezig houdt met beeld. In  de ruimste zin van het woord. Of het nou fotografie, webdesign of grafische vormgeving is, er is altijd een sluitende oplossing voor uw wensen.

De belangrijkste poot is de fotografie. Eppo Karsijns is een bevlogen fotograaf met een vaak net andere kijk op situaties. De mogelijkheden zijn divers. Zowel sport en evenementenfotografie maar ook bruids-, potret- en studiofotografie horen bij de mogelijkheden.

Eppo karsijns Media fotografeert o.a. voor bladen als Fiets magazine, Fiets Actief, Het Wielrenblad, Wielersport en heeft in het verleden via fotopersbureau ProShots diverse publicaties gehad in alle grote dagbladen.

Naast de fotografie onwerpt Eppo Karsijns Media ook webites. Deze sites zijn erg interactief met veel mogelijkheden zoals webshop en betalingsapplicaties. Voor de startende ondernemers heeft Eppo Karsijns Media een aantrekkelijk starttarief met de mogelijkheid om in de toekomst nog naar alle kanten uit te breiden.

Tegenwoordig zit Eppo Karsijns regelmatig voor op de motor tijdens wielerwedstrijden. Als motard voor verschillende fotografen en tv bedrijven is hij een bekende verschijning in het peloton.

Eppo Karsijns Media
Nieuweweg 48
9649AE Muntendam
Tel: 0623649267

www.eppokarsijns.nl
www.marriagememory.nl
www.wielerbeeld.nl

Instagram: ekarsijns
Facebook: Eppo Karsijns Media
Twitter: EppoKarsijns